Replicante Norman - assaig H​.​C​.​334

by Replicante Norman

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €3 EUR  or more

     

1.
2.
05:00
3.
4.
5.
6.

about

Mars Frequency Records [Mars 008]

Mart, Any 2097. En el que va ser el primer assentament humà al planeta vermell. El científic alemany Hall Clarens investiga en solitari des de la defunció del seu col·lega, mostres del sòl marcià en busca d'un probable indici de vida. Quan encara falta un any terrestre per a la data prevista del seu rescat, descobreix gairebé per accident, restes vegetals en un dels minerals analitzats mentre el manipula amb aigua desionitzada en baixes dosis. En tornar al laboratori d'un dels seus habituals viatges a l'estació de condensadors per proveir-se d'aigua, es sorprèn en veure que la proliferació d'aquest vegetal, és inesperadament desmesurada, el que resultarà fatal en els llargs mesos abans de la seva salvació.

Marte, Año 2097. En el que fue el primer asentamiento humano en el planeta rojo. El científico alemán Hall Clarens investiga en solitario desde la defunción de su colega, muestras del suelo marciano en busca de un probable indicio de vida. Cuando todavía falta un año terrestre para la fecha prevista de su rescate, descubre casi por accidente, restos vegetales en uno de los minerales analizados mientras lo manipula con bajas dosis de agua desionizada. Al volver al laboratorio de uno de sus habituales viajes a la estación de condensadores para proveerse de agua, se sorprende al ver que la proliferación de este vegetal, es inesperadamente desmesurada, lo que resultará fatal en los largos meses antes de su salvación.

Mars, Year 2097. In what was the first human settlement on Mars. The German scientist Clarens Hall investigates alone from the death of his colleague, samples of Martian soil in search of a likely sign of life. While still a year away land to the date of his rescue, he discovers quite by accident,a plant remains in one of the minerals analyzed while he manipulates it with low doses of deionized water. Back at the laboratory of one of his regular trips to the condensers station to provide water, is surprised to see that the proliferation of this plant is unexpectedly excessive, which will prove fatal in the long months before his salvation.

credits

released August 31, 2011

Written & Produced by Replicante Norman at Electronic Hearts Studio
Mastered by Robert Cosmic at Mars Frequency Records
Artwork by Replicante Norman


---------------------------
marsfrequency.wordpress.com
soundcloud.com/mars-frequency
www.replicantenorman.com

tags

license

all rights reserved

about

Mars Frequency Records Madrid, Spain

contact / help

Contact Mars Frequency Records

Streaming and
Download help

Redeem code